Handgemaakte spijkerbroeken uit Italië. Tramarossa staat voor kwaliteit. Jeans met een eigentijdse fit die niet alleen fijn aanvoelen, maar ook lang meegaan.

Parajumpers-designer Massimo raakte op jonge leeftijd gefascineerd door de college jackets in Amerikaanse films en inspireerde zijn kleding hierop. Wij weten het zeker: Parajumpers is één van de meest iconische merken in onze collectie.

Sinds 2015 is er Duno: hét high-end fashion outerwear uit Italië. Herkenbare kleding? Zeker. Met deze bovenkleding ga je op zoek naar de perfecte synthese van stijl, kwaliteit en (technische) functionaliteit.

Logo Iceberg

Iceberg-ontwerper Silvano Gerani heeft een voorliefde voor sportswear, en dat merk je. Knitwear van exclusieve kwaliteit, met een sportieve fit.

In de jaren ’70 begonnen met mode speciaal voor de zeilsport. Inmiddels heeft het iconische Paul & Shark met een uitgebreide smart casual– en luxury-collection veel meer te bieden dan sportswear alleen.

Logo Van Os mode in wit

Nieuwsgierig geworden en de collectie van dichtbij bekijken? Wij zijn 7 dagen per week open voor mode.

Knap staaltje jeanswerk. Rechtstreeks uit Los Angeles Californië, gewoon bij ons in de winkel. Geliefd bij Hollywood-sterren en ontwerpers vanwege de kwaliteit en fit.

Logo Moose Knuckles

Jong Canadees merk, ontstaan uit het idee om de meest luxueuze (sport)kleding uit te brengen. Dat is goed gelukt, zeker als je de iconische fur-trimmed Stirling Parka en de Ballistic Bomber ziet.

Logo Xacus

Xacus: dat is vakmanschap. Overhemden van de hoogste standaard, gemaakt met liefde door een Italiaans familiebedrijf. Een garantie voor de perfecte pasvorm.

Logo John Miller

Al ruim 25 jaar op de markt: de John Miller-shirts. Gemaakt van luxe stoffen, bekend van prachtige afwerkingen. Zowel slimfit als tailored.

Logo Koll3kt

Fris jong modemerk van eigen bodem. De E in de merknaam is vervangen door een 3, die staat voor 3 motivaties: functionality, quality en innovation. En dat merk je meteen: Koll3kt is stevig, stoer en functioneel dankzij spitsvondige technische aspecten.

Exclusieve high-end sportswear van Italiaanse bodem. Oprichter Alberto Bresci spreekt van fuel of the future. Precies, Hydrogen dus.

Lardini staat bekend om maatwerk en kwaliteit voor de elegante gentleman. Niet zo vreemd, want alle kleding wordt met de hand gemaakt in Fillotrano, Italië.

Logo Lacoste

René Lacoste: tennislegende die niet alleen de sport maar ook de mode veranderde. Bedacht het wereldberoemde poloshirt, maar breidde zijn merk daarna uit met exclusieve shirts, shorts en accessoires.

Van Che Guevara tot David Beckham en trial racer Sammy Miller: ze zijn (of waren) niet onbekend met de luxury sportswear uit Stoke-on-Trent. Voor ons genoeg reden om dit iconische merk op te nemen in onze collectie.

Logo Replay

Natuurlijk is Replay één van de Italiaanse parels in onze merkencollectie. In 1978 op de markt gebracht door Claudio Buziol, and still going strong.

Logo Hugo Boss

Al jaren in onze collectie. We kunnen niet anders stellen: HUGO BOSS is fashion-forward. Niet alleen wat een goeie business-look betreft, ook casual biedt dit grote Duitse merk genoeg mogelijkheden voor de perfecte look.