Handgemaakte spijkerbroeken uit Italië. Tramarossa staat voor kwaliteit. Jeans met een eigentijdse fit die niet alleen fijn aanvoelen, maar ook lang meegaan.

logo people of shibuya

Technische Italiaanse bovenkleding, comfortabel in alle omstandigheden: dat is People of Shibuya. Zowel casual als zakelijk kun je met dit merk prima uit de voeten.

Sinds 2015 is er Duno: hét high-end fashion outerwear uit Italië. Herkenbare kleding? Zeker. Met deze bovenkleding ga je op zoek naar de perfecte synthese van stijl, kwaliteit en (technische) functionaliteit.

Logo Iceberg

Iceberg-ontwerper Silvano Gerani heeft een voorliefde voor sportswear, en dat merk je. Knitwear van exclusieve kwaliteit, met een sportieve fit.

In de jaren ’70 begonnen met mode speciaal voor de zeilsport. Inmiddels heeft het iconische Paul & Shark met een uitgebreide smart casual– en luxury-collection veel meer te bieden dan sportswear alleen.

Bij WAHTS volgen ze niet de strakke regels van de mode, ze volgen de regels van comfort en stijl. Voor de man die graag onafhankelijk en free door het leven gaat.

Logo Van Os mode in wit

Nieuwsgierig geworden en de collectie van dichtbij bekijken? Wij zijn 7 dagen per week open voor mode.

Baron Filou creëert een nieuwe stijl door hun eigentijdse ontwerpen, een high-end combinatie van chique en street couture. Stuk voor stuk hoodies, sweaters en t-shirts met een eigen unieke stijl.

Knap staaltje jeanswerk. Rechtstreeks uit Los Angeles Californië, gewoon bij ons in de winkel. Geliefd bij Hollywood-sterren en ontwerpers vanwege de kwaliteit en fit.

De roots van Filippo De Laurentiis liggen in Italië. En dat merk je. Puur vakmanschap zoals alleen Italianen dat kunnen. Geschikt voor iedere man die net wat exclusiever wil gaan.

Logo Moose Knuckles

Jong Canadees merk, ontstaan uit het idee om de meest luxueuze (sport)kleding uit te brengen. Dat is goed gelukt, zeker als je de iconische fur-trimmed Stirling Parka en de Ballistic Bomber ziet.

Logo Xacus

Xacus: dat is vakmanschap. Overhemden van de hoogste standaard, gemaakt met liefde door een Italiaans familiebedrijf. Een garantie voor de perfecte pasvorm.

Logo John Miller

Al ruim 25 jaar op de markt: de John Miller-shirts. Gemaakt van luxe stoffen, bekend van prachtige afwerkingen. Zowel slimfit als tailored.

Exclusieve high-end sportswear van Italiaanse bodem. Oprichter Alberto Bresci spreekt van fuel of the future. Precies, Hydrogen dus.

Maak kennis met de Italiaanse kleding van BOB. Geïnspireerd op positiviteit en originaliteit creëert dit merk unieke, vrolijke, kleurige kleding om casual te dragen.

Doucal’s staat voor échte luxe en comfort. Altijd met een verfijnd design en een ambachtelijke esthetiek. Handgemaakt in het epicentrum van luxe footwear, de Marche-regio, staat Doucal’s voor puur vakmanschap.

Sinds de begindagen is Dondup een 100% made-in-Italy-merk dat wordt gekenmerkt door zorgvuldige productie, craftsmanship en aandacht voor specifieke details.

Logo Lacoste

René Lacoste: tennislegende die niet alleen de sport maar ook de mode veranderde. Bedacht het wereldberoemde poloshirt, maar breidde zijn merk daarna uit met exclusieve shirts, shorts en accessoires.

Steeds meer merken maken een crossover tussen sport en fashion. Colmar is wat dit betreft een absolute innovator. Zeker als het gaat om performing fabrics.

Logo Replay

Natuurlijk is Replay één van de Italiaanse parels in onze merkencollectie. In 1978 op de markt gebracht door Claudio Buziol, and still going strong.

Logo Hugo Boss

Al jaren in onze collectie. We kunnen niet anders stellen: HUGO BOSS is fashion-forward. Niet alleen wat een goeie business-look betreft, ook casual biedt dit grote Duitse merk genoeg mogelijkheden voor de perfecte look.

Outdoor Survival Canada is gemaakt om te voldoen aan de vraag naar een functionele jas van hoge kwaliteit voor extreme omstandigheden, niet alleen voor Canada, maar voor de hele wereld.

Alpha Studio is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in de modewereld. Het merk zag het levenslicht in Florence en staat voor essentiële elegantie. Dat kan alleen maar goed zijn.